SZC logo

Karcagi Szakképzési Centrum

OM kód: 203040/021 | 5300 Karcag Varró utca 8.

Intézmény logo

Karcagi Szakképzési Centrum Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Galéria

Összes képgaléria
Iskola

12 órás vetélkedő

    2023. november 11.|RG

DE JÓT JÁTSZOTTUNK!

Idén már negyedik alkalommal kapott meghívást iskolánk csapata a Martfűi Városi Szabadidős Kör szervezésében megtartott 12 órás vetélkedőre, ami igen komoly hagyományokkal bír, hiszen idén a 32. alkalommal tudták megrendezni.

 Iskolánk csapata mellett Szolnok, Martfű, Mezőtúr csapatai, kb. 140 diák és felnőtt vett részt a megmérettetésben. A Varróból minden évfolyam képviseltette magát, kiegészülve 6 kísérő tanár és 3 tanárszakos hallgató lelkes közreműködésével. A versengés feladványairól hivatásos játékvezetők: Dr. Varga Zoltán és Dr. Varga Zoltánné gondoskodtak. A feladatok igen változatosak voltak, hol énekelni, hol táncolni kellett. Egyéniben és csapatban ügyeskedhettünk pl. labdával, lufival vagy éppen tollpihével. A villámkérdésekben különböző modern és komolyzenei művészeket és művészeti alkotásokat, egzotikus állatokat, luxusautókat kellett felismerni.  Kellett az erő, a kitartás és a csapatban való együttműködés. Legjobban a kreativitást és színészi képességeket, a tánc és az ének tudást, gyorsaságot megcsillogtató feladványok mozgatták meg a csapatot.

Most rajt cél győzelmet arattunk. A szervezők sok támogatót tudtak a verseny mögé szervezni, így nem csak a csapatokat, de a legaktívabb diákokat különdíjjal jutalmazták.  

Reméljük, hogy a következő versenyre is meghívást kapunk Szőke Ferenc úrtól (aki lelke ennek a vetélkedőnek), hiszen ez jó alkalom volt a felhőtlen játékra, ahol a diákok és a tanárok itt is egy csapatot tudtak alkotni.


Partnereink

SZC logo

Karcagi Szakképzési Centrum


Karcagi Szakképzési Centrum Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

5300 Karcag Varró utca 8.

Telefon: +3659312202

E-mail: suli@varroi-karcag.edu.hu

OM azonosító: 203040/021


2024Karcagi Szakképzési Centrum Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium