SZC logo

Karcagi Szakképzési Centrum

OM kód: 203040/021 | 5300 Karcag Varró utca 8.

Intézmény logo

Karcagi Szakképzési Centrum Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Galéria

Összes képgaléria
Iskola

Szalagavató 2023

    2023. október 27.|RG

Varrósok szalagavatója

A Karcagi SZC Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium október 27-én tartotta meg a 46 végzős diákjának szalagavató ünnepségét, hagyományok szerint a Déryné Művelődési Központban. Idén 5 szakmában fognak végezni tanulóink:  Kereskedelmi értékesítő,  Szakács, Asztalos, Festő, mázoló, tapétázó, Gépi és CNC forgácsoló. A 13.F osztály diákjai szakmai vizsga utáni érettségire felkészítő képzésben vesznek részt. A végzős diákok ebben az évben is nagy izgalommal készültek erre az ünnepi eseményre. A készülődés már szeptember első hetében, a táncruha kiválasztásával és a táncok tanulásával elkezdődött.

Az ünnepi műsor első felében Szalai László 11. A és Murányi Márkó 11.B osztályos tanulók szavalatukkal köszöntötték a végzős diáktársaikat.

Sánta László a 11.B osztályfőnöke, majd Lakatos Dávid 11. A osztályos tanuló elgondolkodtató szavaival folytatódott az ünnepség. Az avatószalagokat az osztályfőnökök tűzték fel. Ezt követően a végzősök fotóbemutatóját vetítették le, felelevenítve annak a 2-3 vidám évnek a pillanatait, melyeket iskolánkban töltöttek. Az ünnepség második felében a végzős osztályok tanulói egy gyönyörű bécsi keringőt, majd egy vidám hangulatú modern tánc egyveleget mutattak be. Megköszönték a fáradságos és türelmes munkáját a táncokat betanító Vassné Szűcs Edit tanárnőnek. Majd Ferenczi Béla, Ferenczi Zsolt édesapja szavalatában útravalót nyújtott a végzős diákoknak.

 A közös ének után egy szál rózsával köszönték meg szüleiknek, azt a gondoskodást, amely segítségével most életük nagy megmérettetésére készülhetnek, a szakmai vizsgára vagy az érettségire.

Itt is szeretnénk megköszöni Lévai Ferencnek, hogy anyagi segítséget nyújtott a szalagavató ünnepség megrendezésében valamint Szalai Zsuzsának, a Zsuzsa Virágszalon tulajdonosának, hogy gyönyörű virágokat kölcsönzött, amivel díszíteni tudtuk a színpadot. 


Partnereink

SZC logo

Karcagi Szakképzési Centrum


Karcagi Szakképzési Centrum Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

5300 Karcag Varró utca 8.

Telefon: +3659312202

E-mail: suli@varroi-karcag.edu.hu

OM azonosító: 203040/021


2024Karcagi Szakképzési Centrum Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium